In 3 stappen naar mooie gelnagels

Je zal het vast wel herkennen. Na een lange tijd besluit je je nagels in een mooie kleur te lakken. Het zit even mooi, maar na 2 of 3 dagen is de helft er alweer af. Dit is vaak voor mensen de reden om natuurlijke nagels te laten staan. Maar het kan allemaal veel makkelijker! Je kan namelijk gellak kopen. Dus wil jij een mooi kleurtje op je nagels? En wil je dat dit kleurtje er langer dan een halve week op zit? Aarzel dan niet om verder te lezen.

Stap 1: Alles voorbereiden en schoonmaken

Zodra je alle benodigdheden voor de gellak hebt ingeslagen, kan het feestje echt beginnen. De eerste stap is in principe het voorbereiden van je nagels. Zo moet je ze knippen, vijlen en grondig schoonmaken. Het is aan te raden om al het vuil onder en op je nagels te verwijderen. Daarbij kan je de buffer gebruiken je nagel op de basecoat voor te bereiden.

Stap 2: Basecoat en gekleurde nagellak aanbrengen

Wanneer je nagels helemaal ready zijn, is het tijd voor de basecoat. Vermijd ten alle tijden je nagelriem tijdens het lakken. Het ziet er namelijk vaak slordig uit als je deze meeneemnt. Klaar met de basecoat? Dan houd je je nagels 2 minuten lang onder de UV lamp.

Na 2 minuten kun je gelijk beginnen aan de gekleurde nagellak. Lak de nagels en houd ze vervolgens opnieuw 2 minuten onder UV lamp.

Stap 3: De top coat

De top coat dient als finishing touch. Dit is dus de laatste stap van dit proces. Lak de nagels en houd ze voor de laatste keer 2 minuten onder de UV lamp. Daarna ben je klaar en heb je eindelijk je mooie nagels? Als je meer wilt weten over Yinger en hun gellak, kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Zo kun je altijd checken of je deze stappen goed hebt doorlopen.