Super trendy kapper Spijkenisse

Jarenlang heb ik mijn haren lang, soms in een staart, maar over het algemeen laat ik mijn haren los hangen. Nu hebben wij eerdaags een bruiloft en voor deze gelegenheid wil ik een keer een wauw effect krijgen. Iedereen in mijn omgeving kent mij alleen met lange haren, daarom was mijn idee om hier eens wat aan te veranderen. Samen met mijn vriend had ik een afspraak gemaakt bij kapper Spijkenisse. Bij deze kapper weten zij van wanten en zijn op de hoogte van de laatste mode. Toen ik de kapster vertelde hoe ik mijn haren precies wilde hebben keek zij mij verschrikt aan. Zonde om zulke mooie haren af te knippen, de kapster had een heel ander idee, knippen kan altijd nog. Omdat ik zelf geen idee had wat ik verder met mijn haren moest doen heb ik de kapper Spijkenisse de vrije hand gegeven.  kapper Spijkenisse

Een verbluffend resultaat

De kapster heeft er echt de tijd voor genomen en toen ik eenmaal in de spiegel mocht kijken wist ik niet wat ik zag. Mijn haren had zij in een leuke coupe geknipt, niet te kort zoals ikzelf wilde. Daarbij had zij ook mijn haren een mooie haarkleur gegeven, een kleur wat ik nooit durfde te hebben. Het resultaat was echt verbluffend.

Ook mijn vriend zag er heel anders uit met zijn nieuwe kapsel. Hij had door de kapper een leuke nieuwe mode trend laten knippen, ook hij leek een totaal ander persoon. Wij zijn klaar voor de bruiloft, ben benieuwd naar de reacties.kapper Spijkenisse