De beste Kapper nabij Kralingen

Kapper Kralingen

Wat ben ik blij met mijn nieuwe look dankzij de kapper nabij Kralingen. Dit allemaal dankzij mijn vriendin die mij de tip gaf om eens naar de zaak: Daan van Boven in Krimpen aan den IJssel te gaan. Deze zaak biedt een hele goede service en heeft heel veel ervaring. Zo kennen zij goede snij- en kniptechnieken om jou haar goed in model te brengen. Daarvoor hebben zij goede opleidingen gevolgd en volgen vaak diverse cursussen. Zo blijven de medewerkers goed op de hoogte van de nieuwste mode trends. Tijdens een heerlijk bakje thee of koffie worden jouw wensen besproken en jouw look naar wens geknipt.

Kapper Kralingen

Mooie haarkleur

Ook voor het kleurspoeling en verf kan jij hier terecht. Helaas moet ik om de vier weken mijn haren kleuren, dit door de vervelende grijsdekking. Mijn haar groeit behoorlijk snel en daardoor zijn de grijze haren weer snel te zien. De haarverf die bij deze zaak gebruikt worden zijn van een goede kwaliteit en dekken erg goed. Jij kan jouw haar in ieder gewenste kleur verven. In de zomer wil ik altijd een lichte zomerse kleur en in de winter een warme donkere tint.  De medewerkers vinden het gezellig om tijdens het knippen te kletsen. De persoonlijke benadering van deze kapper nabij Kralingen bevalt mij zeker. Maak ook eens een afspraak bij deze zaak.