Het is weer tijd om naar de kapper in Rozenburg te gaan

Een hele week heb ik allerlei smoesjes lopen te verzinnen om maar niet naar de kapper Rozenburg te hoeven gaan. Waarom ik er niet heen wil gaan is puur om het feit omdat ik niet weet in welke coupe ik mijn haren wil laten knippen. Achteraf gezien natuurlijk een zeer dom excuus, omdat de hairstylisten die hier werken mij hiermee kunnen helpen. Zij hebben immers kijk op dit soort dingen en niet voor niets volgen zij meerdere cursussen om op de hoogte te zijn van de trendy looks. Meteen maar een afspraak gemaakt voor een algehele make over.  

Kort, gekleurd en lekker pittig

Natuurlijk heb ik het over mijn haren die ik bij de kapper in Rozenburg heb laten knippen en verven. Het resultaat is een lekker pittig koppie en daar ben ik bijzonder lij mee. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie. Ondertussen werd eer besproken wat ik met mij haren wilde doen. Toen ik uitlegde dat ik totaal geen idee had en dat ik het allemaal aan de hairstyliste overliet, is deze aan de gang gegaan.

Het resultaat was verbluffend. Ik heb een paar keer in de spiegel gekeken en mijzelf geknepen of ik het echt zelf was. Wat een knip en verfbeurt al niet kan veranderen aan een mens.