Geweldige herenkapper in Vlaardingen

In de titel staat wel herenkapper Vlaardingen, maar ook dames zijn bij deze kapper van harte welkom.  Bij  ’t Haarlokkertje laat mijn man altijd zijn haren in de modernste modellen knippen. Elke keer als hij terug komt van deze kapper ziet hij er weer stralend uit. Niet voor niets staat deze kapper bekend omdat hier de laatste trendy mode geknipt wordt. Vandaag had hij wederom een afspraak gemaakt om zijn haren te laten knippen, toen hij terug kwam heb ik mijn ogen uitgekeken.  In eerste instantie moest ik goed kijken of dat mijn man wel was, hij had namelijk niet alleen een blitse look laten knippen, maar tevens een kleurtje in zijn haren.  

Een kapsel om jaloers op te worden

Mijn man ziet er sinds de laatste knipbeurt bij de herenkapper in Vlaardingen er stralend uit. Kan je ook wel merken als ik samen met hem over straat loop. Meerdere vrouwen zie je dan naar hem kijken en in sommige gevallen draaien de vrouwen zich ook helemaal om, om naar mijn man te kijken. Ik ben niet zo snel jaloers, maar deze keer wel en dan wel op zijn kapsel. Heb je na het lezen van deze blog ook interesse gekregen om de blits uit te hangen door middel van een trendy kapsel, maak dan snel een afspraak!