Een afspraak bij de kapper in Maasland

Vandaag heb ik een afspraak gemaakt bij kapper Maasland. Natuurlijk kom ik wel vaker bij de coiffeur, maar dat is meestal om de puntjes een beetje bij te laten knippen. Deze keer heb ik besloten om een heel ander kapsel te nemen en daarvoor was ik al een tijd op zoek naar een goede styliste. In de buurt waar ik woon was die niet te vinden en daarom heb ik via Google gezocht. Al snel kreeg ik de salon Maasland naar voren en hier heb ik een afspraak gemaakt. Puur omdat ik hier makkelijk met het openbaar vervoer kan komen. 

Wat een geweldig resultaat

Nooit geweten dat een bezoek aan een kapper in de buurt van Maasland zoveel verandering teweeg kan brengen. Omdat ik al jaren met hele lange haren door het leven gaat, was het deze keer echt een metamorfose voor mij. Niet voor niets was ik naar deze salon gegaan omdat ik hier alleen maar goede berichten van had gehoord. De sfeer hier is informeel en persoonlijk en de stylisten luisteren goed naar je wensen.  Je kan zonder afspraak hierheen gaan, maar dan loop je de kans dat er geen plaats is, daarom is het beter om vooraf een afspraak in te plannen.