Zeer mooie galajurk Laren

Ik ben al een tijd op zoek naar een mooie galajurk Laren, niet zo maar een jurk, maar echt een jurk waar iedereen de wauw factor bij krijgt. Ik heb eerdaags een luxe diner van mijn werk, en er wordt verwacht dat iedereen aanwezig is. Omdat ik bijna dagelijks met een blouse en een spijkerbroek op mijn  werk verschijn wil ik deze keer er echt bijzonder uit zien. Omdat ik weet dat ze bij Villanova in Laren de mooiste jurken verkopen ben ik samen met een goede vriendin daar op een middag heen gegaan. Wat een geweldige keuze hebben ze hier, en niet alleen in galajurk Laren maar je kan ook bijpassende schoenen, tassen en sieraden hier kopen. Normaal ben ik altijd snel klaar met kleren kopen, maar hier bij Villanova doe je dat niet zomaar even, er is hier zoveel te zien, en ook zoveel verschillende merken, hier moet je echt de tijd voor nemen. En de tijd ervoor nemen, dat hebben we zeker gedaan, na drie uur in de winkel te hebben rond gekeken kan ik nu wel zeggen dat ik een bijzonder mooie outfit heb, een outfit welke je niet zo snel in andere winkels kan vinden, dus de kans is bijzonder klein dat er nog iemand met dezelfde outfit als mezelf op het diner aanwezig zal zijn.  galajurk-300x185

Echt een wauw effect

En inderdaad heb ik veel bekijks gehad bij het diner, sommige mensen herkenden me niet eens. Wat mooie kleren al niet kunnen doen, maar ik voelde me er bijzonder goed in. villanova