Wilt u iemand leuke medische sokken cadeau geven en een goed doel steunen?

Ik werk in de zorg in het ziekenhuis en ik werk er nu over 2 weken 3 jaar. Ik ben erg blij en ben goed bevriend geworden met de collega’s. Daarom wanneer ik over 2 weken er 3 jaar werk wil ik graag ik leuks cadeau geven. Ik heb op een facebook groep gelezen dat er iets bestaat zoals medische sokken via de website medsocks.com. Hier ontwerpen ze verschillende soorten medische sokken met allerlei verschillende kleuren en patronen. Ik ging de website bezoeken en ik wilde graag weten wat het idee is achter medische sokken. Het is verzonnen door twee mannen die werken in het ziekenhuis, graag de saaie witte werkkleding iets willen opfleuren door deze medische sokken. Als u een paar sokken koopt gaat er een deel van het geld naar een goed doel wat te maken heeft met het patroon op uw sok. Ze verkopen allerlei kleuren voor dames en heren in de maat 45-40 en 41- 46. De medische sokken hebben ook thema’s zoals kerst, chirurgie, geboorte, medicatie, narcose, ambulance, radiologie, gynaecologie, borstkanker, microbiologie, stethoscoop, nieren, traumatologie, tanden, diergeneeskunde, kraamzorg, politie, esculaap en nog veel meer. Ze hebben letterlijk van alle soorten werken wel een paar medische sokken. Bij de medische sokken kunt u ook een abonnement kiezen, waardoor u maandelijks een goed doel steunt en de leukste zorgsokken ontvangt. U kunt de medische sokken abonnement ook cadeau doen natuurlijk. De voordelen bij het aanschaffen van een medische sokken abonnement is: maandelijkse unieke zorgsokken, lagere prijzen dan in de webshop, exclusieve ontwerpen die nog niet verkrijgbaar zijn, opzeggen kan wanneer u dat wilt en u steunt elke maand een ander goed doel. Als u uw nieuwe medische sokken abonnement heeft afgesloten krijgt u de sokken binnen een week geleverd na de eerste betaling. Elke maand op de 21e krijgt u een nieuw paar medische sokken geleverd. Op de website hebben ze ook was instructies gegeven zodat uw sokken natuurlijk in de beste staat blijven. Binnenstebuiten wassen op 30 graden, wassen met gelijke kleuren, niet in de droger doen en niet strijken. U kunt ook kiezen voor gepersonaliseerde sokken naar eigen ontwerp en dit kan vanaf 200 paar sokken per ontwerp.

Medische sokken om de witte werkkleding minder saai te laten zijn

Ik ben blij dat ik op de website ben gekomen en zorgsokken heb kunnen aanschaffen voor mij en mijn collega’s zodat wij de leukste sokken kunnen hebben op de afdeling. Het is een erg overduidelijke site met alle informatie beschreven. Het is erg leuk om te weten dat wanneer er een paar sokken wordt aangeschaft er ook een deel naar het goede doel gaat. U kunt ze bereiken door een bericht achter te laten via de website.

U kunt de website ook eens bekijken

Ik en mijn collega’s kunnen nu met de leukste sokken naar werk komen dus ik raad de website aan omdat:

  • U keuze heeft uit een groot assortiment
  • U een goed doel steunt
  • U een abonnement kan afsluiten

Wilt u meer weten over de zorgsokken, dan kunt u de website ook bezoeken.