Welke parfum voor de was is het beste?

Welke parfum voor de was is het beste? Het antwoord op deze vraag vind je in dit artikel! 

Om nog meer te genieten van een schone was, kun je ook parfum voor de was toevoegen. Hierdoor ruikt je pas gewassen beddengoed, kleding, gordijnen en handdoeken nog lekkerder. De parfums stijgen in populariteit en dat is niet zo gek, want het heeft veel voordelen. In dit artikel ontdek je welke parfum het beste is, hoe het werkt en waar je het kunt kopen.

Hoe werkt parfum voor de was?

Parfum voor de was van wasgeurtje is een heerlijk geurende parfum. Het parfum komt direct uit Italië en is gemaakt op een milieubewuste manier. De geuren zijn namelijk vrij van parabenen en zijn gemaakt op basis van etherische oliën. Dit zorgt ervoor dat de geuren extra lang blijven ruiken. Niet alleen je was ruikt lekker, ook de ruimte waar je de was doet en waar je de was opvouwt, is doordrongen van een heerlijke geur.

Je druppelt het parfum voor de was in de dop van 5 ml. Vervolgens doe je het parfum in het laatje van de wasverzachter en je zet de was aan. De geur komt aan het eind van je wasprogramma bij je wasgoed. Je gebruikt het parfum naast het wasmiddel en de wasverzachter dat je gebruikt.

Je hebt keuze uit verschillende geuren, namelijk:

  • Flower Rain
  • Sundance
  • Full Moon

Flower Rain is een combinatie tussen de geur van sinaasappel en talk. Voeg deze geur aan je was toe en na afloop ruikt je was heerlijk lang naar deze combinatie. Ook Sundance heeft de geur van een heerlijke sinaasappel. Deze geur is gecombineerd met een bloemen aroma. Hierdoor ruikt je was heerlijk zoet en fris tegelijkertijd. Full Moon is een fijne geur van bloemen, zoals Japanse roos, Geranium, Korenbloem en Freesia. Maar ook met kaneel, witte musk en vanille. Het is een zalige combinatie waar je een prettig gevoel van krijgt.

Het voordeel van een parfum voor de was vergeleken met een wasverzachter, is dat een parfum langer een heerlijke geur afgeeft. Daarnaast heb je maar een paar druppels nodig, waardoor je extra lang met het parfum doet. Een flesje parfum voor de was gaat dus veel langer mee dan wasverzachter.

Parfum voor de was van wasgeurtje kopen

Ruikt jouw kleding af en toe nog niet helemaal fris als je het van de lijn of uit de droger haalt? Of blijft de fijne geur van de wasverzachter niet lang genoeg hangen? Dan is parfum voor de was echt iets voor jou. De subtiele geuren blijven extra lang in je wasgoed hangen, waardoor je niet snel muf ruikt. Ga naar www.wasgeurtje.nl en bestel eerst een proefpakket. Dan kun je eerst kijken welke geur je het lekkerst vindt ruiken. Bij de proefgeurtjes draai je het kindveilige dopje los en giet je de hele inhoud in het laatje van de wasverzachter. Nadat je het programma hebt laten aflopen, haal je de was uit de machine en zul je direct een heerlijke geur ruiken. Hierdoor is de was doen gelijk een stuk leuker en fijner om te doen.