Wat je moet weten over bh grote maten

De zoektocht naar een goede bh grote maten is soms een uitdaging, want er zijn enorm veel verschillende modellen, maten en kleuren verkrijgbaar en je krijgt al keuzestress als je slechts enkele minuten met je zoektocht bezig bent. Je wilt natuurlijk een bh die mooi, maar ook zeker comfortabel is en het kan dus ook lastig zijn om de balans te vinden. Daarnaast moeten ze ook nog eens voldoende steun geven als je iets grotere borsten hebt. Daarom vertellen we in onze blog wat je moet weten over grote maten bh’s.

Bh grote maten; de keuze is reuze!

Hoe kun je de juiste keuzes maken als het aanbod zo groot is? Het is lastig, dat geven we toe, maar er zijn wel mogelijkheden om tot een goede koop te komen. Ook als je op zoek gaat naar een bh grote maten. Houdt sowieso altijd in gedachten dat het draagcomfort op de eerste plaats komt en dat een bh voldoende steun moet geven. Dat het model dan ook nog eens mooi is, is een mooie bonus, maar ook niet meer dan dat. Tijdens je zoektocht kun je ook verschillende modellen, maten en vormen proberen. Zo kom je er al snel genoeg achter of een bepaald model mooi is en ook nog eens goed zit!

Voldoende support? Let op de support levels!

Het is van belang dat je een model kiest dat voldoende support geeft. Zeker als je al last hebt van nek- en rugpijn. De support van een bh grote maten bh wordt doorgaans uitgedrukt in support levels. Er zijn verschillende levels, zoals medium, high of extreme. Waarbij medium minimaal support geeft en extreme juist heel veel support geeft. Welk level je kiest is ook weer afhankelijk van hoe groot je borstomvang is en hoeveel klachten je hebt. En bovenal is het belangrijk om de juiste pasvorm te kiezen. Dat is de enige manier om van de support levels te profiteren.

Bh grote maten kopen? De keuze is afhankelijk van jouw dagelijkse activiteiten

De dagelijkse activiteiten kunnen ook van invloed zijn, want als je bijvoorbeeld een fanatieke sporter bent of juist altijd in beweging bent, heb je automatisch ook meer behoefte aan een bh grote maten met een high of extreme support level. Doe je zittend werk of beweeg je niet veel? Dan zijn andere modellen weer een betere keuze, omdat je niet veel support nodig hebt. Die zon gaat niet op als je nek- en rugklachten hebt, want dan kun je juist behoefte hebben aan een bh met voldoende support. 

Bh grote maten met of zonder beugel aanschaffen?

Je kunt ook kiezen voor een grote maten bh met of zonder beugel, maar het spreekt voor zich dat bh’s met beugel ook de beste support geven. Op het vlak van draagcomfort kan de keuze voor een model zonder beugel een betere zijn. Er zijn wel modellen zonder beugel die voldoende steun bieden, maar die bieden nog altijd niet zoveel steun als een bh grote maten met beugels.

Vraag het de expert bij twijfel

Onze handige tips helpen je op weg, maar soms is het beter om gewoon advies te vragen aan een specialist. De expert kan je helpen om tot de beste keuze te komen. Daarnaast is het een feit dat je bh grote maten altijd moet passen! Dan weet je zeker dat de bh comfortabel is en ook voldoende support geeft. Dat is een uitdaging als je een bh online koopt, maar je kunt altijd meerdere exemplaren en maten bestellen en alleen de modellen houden die ook goed zijn. Let er dan wel op dat de webshop waar je ze koopt goede retourvoorwaarden heeft.