Wat is er zo bijzonder aan Yaya kleding?

Yaya kleding

YAYA is een merk dat zich vooral heeft gericht op vrouwen die zich graag stijlvol kleden. Stijlvolle kleding hoeft er niet alleen modieus en mooi uit te zien, ook comfort speelt hierin een grote rol. Daarom heeft het merk zich ontwikkeld als een echte koploper op het gebied van stijlvolle kleding dat een goede balans heeft weten te maken tussen prijs, kwaliteit en moderniteit. De kleding die het merk ontwerpt heeft een zachte touch. De items uit de collectie van het merk kunnen eindeloos worden gecombineerd en zijn geschikt voor elk seizoen. 

Een breed assortiment op wereldwijde schaal

Het uitgebreide assortiment van het merk wordt op wereldwijde schaal verkocht op meer dan 2700 verkooppunten. Er zijn meer dan 31 conceptstores te vinden in vijf verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en ook online is het merk erg in trek. 

Het merk heeft als missie om een zo breed mogelijk assortiment aan kleding te ontwikkelen en daarbij rekening te houden met allerlei aspecten die je mag verwachten als consument. Zo is de prijs van belang, de manier van produceren en natuurlijk de kwaliteit van de producten. 

Yaya kleding

De kernwaarden van YAYA kleding

YAYA kleding maakt elke dag verstandige keuzes om ervoor te zorgen dat er wordt voldaan aan alle wensen van de consumenten en het milieu daarnaast niet uit het oog te verliezen. Zo zorgt het bedrijf voor goede werkomstandigheden. Er wordt geen gebruik gemaakt van kinderarbeid en de arbeidsomstandigheden in de verschillende fabrieken worden geregeld gecontroleerd door persoonlijke bezoeken. Eerlijke prijzen worden betaald voor de grondstoffen en de middelen die er nodig zijn om de kleding te maken en daarnaast gaat het merk ook niet voor de goedkoopste prijzen. Als consument kun je er wel op rekenen dat je precies dat betaald waar je recht op hebt. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij het merk.

Als je vervolgens kijkt naar de collectie van het merk, dan merk je dat je werkelijk te maken hebt met een professioneel bedrijf. Met een breed assortiment aan jasjes, blouses en broeken ben je hier aan het juiste adres voor je nieuwe outfit. Waar ga jij voor vandaag?