VJ-Style, zeer leuke dameskleding in Haarlem

Wanneer je op zoek bent naar leuke dameskleding Haarlem dan ben je bij VJ-Style aan het juiste adres. In deze winkel kan je de leukste mode vinden in de vorm van broeken, truien, bloesjes en zelfs schoenen kan je hier kopen. Vaak loop ik hier even de winkel in om te kijken of er iets leuks tussen de enorme keuze aan kleren hangt. Meestal vind ik wel een leuke trui of broek welke ik niet kan laten hangen. Voor de mensen die niet in de buurt van Haarlem wonen bestaat er de mogelijkheid om de spullen via de webshop te bestellen.  

Wederom een leuk setje gekocht

Omdat ik volgende week een bruiloft van een goede vriendin heb moest ik op zoek naar leuke dameskleding hier in Haarlem. Echter voelde ik mijzelf al de hele week niet lekker om erop uit te gaan om een nieuwe garderobe te scoren. Gelukkig dat ik de mogelijkheid had om via de webshop van VJ-Style te gaan kijken en te bestellen anders had ik geen nieuwe outfit aan kunnen doen bij de bruiloft. 

Zodra je voor 16.00 uur een bestelling plaats en boven een bedrag van €110,- uitkomt,  dan worden de spullen de volgende dag al gratis geleverd.