Top 3 gedenksieraden

Er zijn heel veel soorten sieraden, voor iedereen en alle momenten is er wel iets te vinden. Ook zijn er Gedenksieraden. Gedenksieraden zorgen ervoor dat je een dierbare of een mooie betekenis bij je kan dragen. Lees hier over de top 3 gedenksieraden.

Ringen 

Een gedenksieraad ring is een subtiele manier om iemand bij je te dragen. Het is niet te groot, maar je kunt het wel altijd dragen. Je kan op de ring bijvoorbeeld de initialen laten graveren van een dierbare die je bij je wilt dragen. Of de vingerafdruk van een speciaal persoon erin laten graveren.

Kettingen 

Je kan bij een gedenksieraad ketting bijvoorbeeld een naam van een dierbare laten graveren. Hierdoor kan je ze altijd bij je dragen met een speciale betekenis. Of laat bijvoorbeeld hun voorletter, naam, geboortedatum of een quote laten graveren. Dit maakt de ketting nog specialer. 

Armbanden 

Door een persoonlijk detail te laten graveren op een armband maak je hem nog specialer en krijgt hij nog meer betekenis. Hierdoor wordt je altijd herinnerd aan de persoon en draag je ze altijd bij je. Het is ook super leuk om dit als kado te geven. Maakt het een speciaal en persoonlijk kado. 

DRKS

DRKS biedt gedenksieraden en heel veel andere soorten sieraden aan. Je hebt hier de mogelijkheid om deze geheel te personaliseren hoe het het beste bij jou past. Maak de sieraden geheel naar jouw wens en zorg dat ze bij jou passen. Een super speciaal en bijzonder kado idee. Bekijk de website van DRKS voor meer informatie en mogelijkheden.