Tips voor het passen van Tamaris schoenen

Tamaris schoenen passen

Wanneer je schoenen gaat passen, dan is het iedere keer weer een verrassing of de maat die je kiest nog steeds past. Niet zozeer omdat je voeten zijn gegroeid, maar meer om het feit dat iedere schoen anders valt. Wel is het natuurlijk zo, dat wanneer je nog jong bent, ook de maat van je voet kan veranderen. Om ervoor te zorgen dat jij je schoenen zo optimaal mogelijk kunt passen, zodat je een goed beeld krijgt van of ze prettig zitten en je uiteindelijk goed op kunt lopen, hebben we een aantal tips voor die het je een stukje gemakkelijker maken.

Pas je schoenen in huis

Vooral wanneer je online gaat bestellen, is het verstandig je schoenen binnen te passen. Doe je dit niet, dan is de kans aanwezig dat wanneer je ze retour stuurt die geweigerd worden. Ga jij dus binnenkort online Tamaris schoenen bestellen, pas ze dan thuis. Uiteraard mag je er rustig even op lopen, maar doe dit dan wel binnen en loop niet naar buiten. Het kan namelijk zo zijn, dat wanneer jij er buiten op loopt en ze beschadigd of vervuilt raden om wat voor reden dan ook, je maar een deel van je geld terugkrijgt of de webshop je schoenen helemaal niet meer accepteert wanneer je deze wilt terugsturen. Let hier dus goed op en voorkom teleurstelling!

Draag normale sokken

Een veelgemaakte fout bij het passen van schoenen, is dat mensen niet de juiste sokken dragen. Met name wanneer je bijvoorbeeld sportieve schoenen bij Durlinger aanschaft, dan is het verstandig ze ook daadwerkelijk te passen met sportsokken. Doe je dit niet, dan loop je de kans dat wanneer je ze uiteindelijk gaat dragen ze niet fijn zitten. Vaak is dan de retourperiode al verstreken, waardoor je vervolgens een paar schoenen hebt waar je niets meer mee kunt.

Pas allebei de schoenen

Misschien vanzelfsprekend, maar te vaak zien we dat er maar één schoen wordt gepast. Niet heel verstandig. Ondanks dat het verschil minimaal is, kan het heel goed zijn dat er één voet net een stukje groter is dan de ander, waardoor je schoenen net niet helemaal prettig zitten. Pas ze daarom dus altijd allebei en loop er vervolgens een stukje op.