Prachtige avondkleding laten ontwerpen

Omdat ik een feest had, wilde ik natuurlijk iets heel speciaals aantrekken. Daarom heb ik mijn avondkleding laten ontwerpen door Jos Exler Collection. Door het te laten ontwerpen en maken door deze onderneemster weet ik zeker dat niemand het zelfde draagt als ik en dat ik iets heel unieks aan heb. Het was niet de eerste keer dat ik iets liet maken door deze ondernemer. De vorige keer had zij mijn bruidsjurk al ontworpen en gemaakt en daar kreeg ik toen zoveel complimenten over en ik zelf was ook super tevreden over het eindresultaat.

Deze keer voor kant

Doordat ik een afspraak had gemaakt met Jose Exler Collections kon ik al snel terecht. Zo bespraken wij wat ik precies wilde voor mijn avondkleding. Deze keer wilde ik eens voor mooi kant gaan en natuurlijk weer in een jurk. Deze onderneemster ging meteen aan de slag en liet mij al snel een tekening zien. Daar was het dan mijn droom jurk en wij kozen meteen de juiste stoffen uit voor mijn jurk. Ook werd er natuurlijk mijn maten opgenomen. Al snel was mijn jurk klaar en toen ik hem paste zat die gegoten en was die nog mooier dan de tekening.