Nieuwe kledingmerken voor mannen en vrouwen

Door de jaren heen blijven de kleding merken zich vernieuwen en komen er steeds meer kledingmerken bij. Van kleine beginnende ondernemers tot succesvolle grote merken. De kledingproductie is de afgelopen jaren met 400% gestegen en dat is dan ook wel echt te zien aan het aanbod van kledingmerken. In het jaar 2021 is voor duurzaamheid een grotere rol gaan spelen bij het produceren van kleding. Steeds merken houden zich hier mee bezig en kiezen voor een duurzamere en milieuvriendelijkere manier van kleding produceren. Maar wat zijn nou die opkomende merken die je echt niet mag missen als je van kleding houdt?

In gold we trust

Het merk in gold we trust is voornamelijk een merk wat je bij veel influencers en sporters voorbij ziet komen. De collectie van dit merk bestaat voornamelijk uit hoodies, sweatshirts en trainingsbroeken. Perfect dus om een dagje in te relaxen maar het is ook zeker zo mooi dat je er prima een boodschapje in kan doen! Dit merk is niet erg nieuw maar wordt wel erg populair onder de jongeren. Daarom gaan we er ook vanuit dat het merk alleen maar zal blijven groeien. in gold we trust zullen we de komende jaren dus nog erg vaak voorbij zien komen.

Jassen en trainingspakken

Twee merken die de afgelopen jaren ook erg populair zijn geworden zijn air force en black bananas. Air Force staat bekend als merk van de jassen. Een airforce jas is perfect voor de winter omdat hij goed gewatteerd is en daarom perfect bestendig is tegen wind en vorst. Black bananas is de laatste jaren ook steeds populairder geworden onder de jongen vanwege hun te gekke trainingspakken. Black bananas beschikt ook over leuke sets. Denk hierbij aan een korte broek en een T-shirt in dezelfde kleur en die dan dus matchen. Dit kan je natuurlijk tegelijkertijd dragen maar je kan ook eindeloos combineren. Deze twee merken zullen voorlopig ook nog wel in een spotlights blijven staan!

Sneakers

Naast alle nieuwe kleding merken zijn er ook een aantal nieuwe schoenen merken bij gekomen. Een voorbeeld hiervan is Veja. Wat dit merk zo bijzonder maakt is dat het ook nog is super duurzaam is. Zij begonnen ooit met de vraag: is een betere wereld mogelijk? Het Franse schoenenmerk Veja heeft bewezen dat het inderdaad kan en maakt sinds dien duurzame sneakers die worden geproduceerd in Brazilië. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen, fair trade rubber en plantaardig gelooid leer.