Mode tips voor de zomer van 2020

Mode

De zomer van 2020 staat voor de deur. Het is dus tijd om ervoor te zorgen dat je kledingkast weer goed gevuld is. Het is natuurlijk wel leuk om er trendy bij te lopen. In dit artikel gaan we het hebben over de modetrends van 2020! Benieuwd welke trends dat zijn? Lees dan gauw verder!

Sokken van bamboe

Bekijk eens de website van GoBamboosa. Hier kun je bamboe sokken bestellen die gemaakt worden van bamboe. De bamboe wordt op een verantwoordelijke manier gekapt. 

Spijker op spijker

In de zomer van 2020 is er heel veel mogelijk. Zo ga je ook veel spijker op spijker zien in het straatbeeld. Het is in 2020 zeker mogelijk om dit gewoon dus wel te doen. Vaak werd het in het verleden niet mooi gevonden als er spijker op spijker werd gedragen. Toch is het heel goed mogelijk om in 2020 mogelijk om zoveel mogelijk denim in je outfit te verwerken. 

Polo’s 

Polo’s zijn eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Maar in 2020 ga je ze weer extra zien in de kledingwinkels. De polo’s zullen een logootje hebben op de linkerborst of een afwijkend motiefje. Een polo kun je heel mooi combineren met nette bootschoenen en een korte stoffen broek of spijkerbroek. On top kun je er een wayfarer bestellen om je outfit helemaal af te maken. 

De kniebroek

Deze broek is lang niet in de mode geweest. Maar in 2020 komt de broek die net boven de knieën uitkomt weer terug! De broek wordt vaak gemaakt van een stuk katoen. Het is dan wel aan te raden om extra aandacht te besteden aan je make-up en je haar. 

Zeegroen, geel en rood

In de lente en de zomer ga je veel vrolijke kleuren zien. Het is ook goed mogelijk om bruine tinten te combineren met kleuren als zeegroen, geel en rood. 

Lage sneakers en schoenen

Deze schoenen zijn in 2020 ook zeker weer in trek. Het is ideaal als de enkels vrij zijn. Bij hogere schoenen krijg je het vaak snel warm bij je enkels. Lage witte sneakers zijn heel zomers!