Ik kreeg een lange avondjurk cadeau

feestjurk

feestjurk Wat een verrassing!

Al tijden ben ik op zoek naar de perfecte lange avondjurk. Voor meerdere feestjes had ik een lange avondjurk willen hebben, maar nooit kon ik de juiste vinden. Nu werd ik jarig, en nog steeds had ik niet de jurk die ik wilde hebben. Totdat ik op een nieuwe webshop stuitte. Totally Perfect heet de shop, en daar hebben zij de mooiste jurken. Het is bizar hoeveel keuze zij hebben! Ik liet aan mijn vriend zien wat voor mooie jurken zij daar hebben, maar ik twijfelde of ik er wel een moest kopen. De prijzen waren erg goed, maar pasten net niet binnen mijn budget. Langzaamaan stelde ik mijzelf alweer een beetje teleur.

Een week later kwam er ineens een pakketje bij mij thuis, van Totally Perfect! Ik kon mij niet meer herinneren dat ik een bestelling had geplaatst, dus wist niet wat mij overkwam. Er zat een briefje bij, en wat bleek nou! Mijn vriend had een mooie jurk voor mij uitgezocht en gaf mij deze cadeau! Wat een mooi en bijzonder cadeau was dat, ik was er ontzettend blij mee. Als wij binnenkort samen naar een chique feestje gaan, draag ik de jurk nog een keer. Een avondjurk is soms een beetje te veel van het goede, maar dat maakt mij nu niet meer uit!