Hoe je je NIET saai kleedt voor werk

We spelen met mode en nemen stijl mee naar het werk in onze kantoor outfits. Ja. Maandagen – het zijn de beste tijden, het zijn de slechtste tijden. Of misschien alleen het laatste als je enige aandacht wilt schenken aan alle Facebook-memes die de ronde doen. Toch is niet alles verloren op maandag, want naast de blues en de katers in het weekend hebben we ook kantoorkleding (Bron: Maes & Hills)!

1. De klassieke look

Waarschijnlijk de meest voorkomende en gemakkelijkste manier om je op kantoor te kleden en de werksituatie te nagelen, deze werkoutfit is perfect voor alle banen. Maar het is ook het meest waarschijnlijk dat je er saai uitziet, tenzij je je dit herinnert. EEN TIP: draag altijd een statement stuk, of voeg een leuk item toe aan je look (schoenen, tas, sieraden, horloge, lippen, nagels. Het zit allemaal in de details.).

2. De casual Business Office-look

Het is het gemakkelijkst en het vertaalt zich in feite in kantoor kleding voor jeans. De TIP is om casual werk outfits altijd te combineren met hakken, een zeer nette/vrouwelijke top (denk aan zijden blouse, heren overhemden, gestructureerde tops), een blazer en een professionele tas. Veel plezier met accessoires en zelfs schoenen en tassen, afhankelijk van je werk.

3. Zorgeloos chic

Een look voor degenen die iets meer voorliefde hebben voor mode en kantoor kleding voor dames, maar eruit zien alsof ze er niets om geven, maar voor het geoefende oog zijn ze streetstyle-waardig. De TIP: combineer verschillende stijl items, speel met vormen (slouchy versus getailleerd), met looks (vrouwelijk en mannelijk). Hakken zien er het beste uit bij deze stijl, maar brogues of oxfords doen het ook goed. Heb je deze nog niet in de kast? Bij Maes & Hills Collection vind je alles dat je nodig hebt voor je nieuwe zorgeloos chic look!

4. Glamorous op kantoor

Deze kantooroutfit is voor al die sexy vrouwen die ook de wereld runnen, maar het liever doen in glamoureuze kantoor kleding: felle lippen, torenhoge hakken en kantoor outfits die kunnen gaan van 9 uur ’s ochtends tot late diner cocktails.

De TIP: fantastische hakken, dure parfums, rijke stoffen, kokerrokken en zijden blouses, lange broeken, statement gouden kettingen, merkhorloges en massieve tassen of clutches. Deze dames zijn niet bang om met alles te pronken.

Tip: Straal met dameskleding van Geisha en Summum en ga voor de chique look!