Espadrilles

Na een lange, donkere en vooral koude winter zit iedereen te wachten op het voorjaar en de daaropvolgende zomer. De tijd van het jaar wanneer de warme kleding en schoenen de kast weer in kunnen en plaats maken voor luchtige kleding en makkelijke schoenen. Wanneer u tijdens de mooie dagen van strand naar terras loopt vraagt dat om een schoen die makkelijk aan en uit getrokken kan worden. De espadrilles zijn bij uitstek de perfecte zomerschoen.

Wereldwijd herkenbaar touw.

Espadrilles, ze zijn wereldwijd verkrijgbaar en passen bij het warme en mooie weer van het voorjaar of de zomer. Deze schoen is herkenbaar aan de zool die van origine gemaakt wordt van touw. Trends komen en gaan maar deze makkelijke instapper blijft elk jaar weer terugkomen. Geschikt voor op het strand, omdat ze zo lekker makkelijk aan en uit gaan, maar ook op een terrasje omdat ze bij elk zomerjurken passen. Voor jong, oud, man of vrouw een musthave op het gebied van zomerse schoeisel.

Kies uw favoriete model.

Naast de herkenbare touwen zool worden ze gemaakt in verschillende modellen. De platte zool, sleehak en plateauzool zijn de meest populaire modellen. De gesloten stoffen schoen heeft altijd een laag model en is vaak vanuit twee delen opgebouwd. Het model laat zich vooral kenmerken door eenvoud en een doorlopende zool wat veel comfort biedt tijdens het lopen.

Welk materiaal past bij u.

Het materiaal wat het meest kenmerkend is voor deze zomerse stapper is de touwen zool. Het materiaal van de schoen kan wel enorm uiteen lopen. De katoenachtige stof zijn traditioneel en horen echt bij deze schoen. Voor de echte liefhebber zijn de ze ondertussen ook van leer of andere stoffen te verkrijgen.

De espadrilles is dus de zomerschoen bij uitstek door het gemak en de uitstraling. De herkenbare touwen zolen in een model naar keuze en in een materiaal wat daarbij past zorgen ervoor dat dit schoeisel door iedereen gedragen kan worden en geschikt is voor alle zomerse gelegenheden.