De leukste persoonlijke cadeaus om te geven

tshirtdeal.nl

Het kan soms heel lastig zijn om het juiste cadeau voor een vriend/vriendin, familielid of kennis te vinden. Een persoonlijk cadeau is natuurlijk altijd veel leuker dan bijvoorbeeld geld, een cadeaubon, een shampoo pakket of iets anders te geven wat totaal niet persoonlijk is en wat je eigenlijk aan ieder ander kan geven. Maar wat is er dan wel persoonlijk en leuk, misschien iets waar de jarige voor heeft gevraagd, maar het is natuurlijk veel leuker om de jarig te verrassen met iets bijzonders. Hieronder geef ik een aantal voorbeelden van leuke verrassende cadeaus die geschikt zijn voor elke verjaardag, trouwdag of bijvoorbeeld een jubileum. Deze cadeaus brengen de leukste herinneringen met zich mee en zorgen voor een glimlach op het gezicht van bijvoorbeeld de jarige. 

Geef een boek cadeau

Er zijn zo veel boeken op de markt op het moment. Veel verschillende thema’s, van boeken met een verhaal erin naar kookboeken of zelfhulpboeken. Voor iedereen zit er wel een bruikbaar boek tussen. Wanneer je degene goed kent waar je een cadeau voor gaat kopen, zou je ook een goed passend boek voor diegenen kunnen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een vriend/vriendin die op zichzelf gaat wonen, hiervoor kun je een boek kopen met “50 tips die je nodig hebt als je op jezelf gaat wonen”. 

Een gepersonaliseerd shirt

Een ander leuk cadeau wat je zo persoonlijk kan maken als je het zelf wilt is een bedrukt T-shirt. Op het T-shirt kun je bijvoorbeeld een tekst of foto laten drukken die voor jou en degene die je een cadeau geeft een grote betekenis heeft, of een leuk verhaal erachter heeft zitten. Ik garandeer je dat degene die het cadeau krijgt zodra die het cadeau openmaakt een glimlach op zijn gezicht krijgt. Een website die bedrukte T-shirts levert is tshirtdeal.nl. Op deze website kun je eigen foto’s of teksten invoegen en kiezen welke kleur, maat en vorm T-shirt je wilt. De T-shirts worden ook nog eens bezorgt! 

Een theekop met jezelf erop!

Wat is nou leuker dan een theekop cadeau te geven met je eigen foto erop. Zo kan de jarige elke keer wanneer die thee of koffie drinkt denken aan jou en denken aan de verjaardag waarop deze kop cadeau is gegeven. Alleen maar leuke herinneringen dus! Het is ook nog eens praktisch want aan theekoppen kun je nooit genoeg hebben in huis. Zo zijn er ook nog een aantal theekoppen die favoriet zijn, creëer hiermee dé favoriete theekop voor de jarige.