Comfortabel en stijlvol reizen!

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal dat je ooit in een vliegtuig hebt gezeten. Waar dat voorheen een teken van luxe was, is het nu de normale gang van zaken. Heb je een paar weken vrij? De meesten van ons gaan op vakantie en stappen in het vliegtuig. Ook een enorm verschil met vroeger is de manier waarop we dat doen. De luxe van toen bleek uit de nette kleding waar iedereen in vloog. In het heden kijkt niemand meer op of om van een zacht joggingbroek. Stijlvolle kleding is het minste waar men aan denkt wanneer er een reis gepland staat. Toch kan het zijn dat je je netjes wilt kleden, dat is wat goed bij je past, je reist voor je werk, er zijn allerlei goede redenen voor! Wat zijn handige kledingtips tijdens het reizen?

Comfortabel is het belangrijkst

Wat snel vergeten wordt, is de stof van onze kleding. Een voorbeeld hiervan is de spijkerbroek, deze is ontzettend praktisch. Er zitten zakken in, vlekken zijn niet snel zichtbaar, het oogt redelijk netjes, wat wil je nog meer, zou je denken. Maar wanneer je uren lang in een vliegtuig zit, is een spijkerbroek een stuk minder comfortabel dan je dacht. Je hebt speciale reiskleding zoals een travel jurk. Deze is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel door de stof. Hierdoor kun je in alle gemak lang op dezelfde plek blijven zitten zonder dat er iets gaat knellen of schuren. Bovendien valt het kledingstuk heel goed te combineren.

Laagjes doen wonderen

Een van de meest onderschatte oplossingen is: laagjes! Dat hoeft niet perse een jas te betekenen. Wanneer je een travel jurk zwart kiest, zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. Een panty die je aan en uit kan trekken bijvoorbeeld. Reis je van koud naar warm? Dan trek je de panty uit en binnen no time ben je voorzien van een zomerse outfit. Maar je kunt er ook een lekkere dikke trui bij aan doen, eventueel zelfs nog een jas. Wanneer je van kleding wilt wisselen, hoef je in dat geval dus niet in de koffer te duiken om op zoek te gaan naar een extra optie. Een groot voordeel is ook het besparen van ruimte in de koffer. Want die extra trui hoef te daar niet in te stoppen, je kan hem gewoon aan doen of bij de hand nemen en zelfs gebruiken als hoofdkussen! En in elk geval ben je stijlvol en confortabel!