Sieraden maken de vrouw?

ketting

Kleren maken de man, zeggen ze. Is het dan zo dat sieraden de vrouw maken? Misschien wel, maar voorop staat de persoon die de kleren of de sieraden draagt natuurlijk. In deze blog kom je meer te weten over sieraden voor vrouwen. Welke soorten sieraden zijn tegenwoordig in? Ben je op zoek naar sieraden? Bezoek dan de website van Kaptijn Online. Hier kun je sieraden online bestellen. 

Ringen 

Vrouwen dragen graag een ring. Als je niet getrouwd bent dan draag je de ring natuurlijk niet aan de ringvinger. Er zijn verschillende soorten ringen. Een ring kan je outfit net afmaken. Veel vrouwen vinden hun handen heel kaal ogen zonder ring. Het is daarom dat ze vaak een ring dragen. 

Ketting

Een ketting wordt lang niet zo vaak gedragen als een ring. Dit omdat een ketting niet altijd bij een bepaalde outfit past. Als je naar een zakelijke afspraak gaat past een bescheiden ketting beter dan een hele opvallende ketting. Met een ketting kun je heel goed je outfit matchen in z’n geheel. Heb je een witte broek aan met een blauwe blouse? Draag dan bijvoorbeeld een zilveren ketting met witte en blauwe steentjes eraan. 

Armband

Een armband kan ervoor zorgen dat je outfit wat sierlijker en luchtiger gaat ogen. Een armband kan bijpassend zijn maar ook een beetje opvallend. Het kan dus ook heel goed dat je een leren armband draagt bij een witte broek, blauwe blouse en zilveren ketting met witte en blauwe steentjes. Het is alleen niet aan te raden zilver en goud tegelijk te dragen. Een zilveren en gouden ketting vloeken een beetje. 

Horloge

Ja, een horloge kan gezien worden als een sieraad. Het is aan te raden om het horloge niet per se af te stemmen op de sieraden. Vaak kost een horloge namelijk veel geld, Koop dus een horloge dat je echt mooi vind. Vandaar uit kun je mooie bijpassende sieraden erbij kopen. 

Enkelband

Tegenwoordig lopen steeds meer vrouwen met een enkelband rond in de zomer. Enkelbanden worden steeds populairder. Enkelbanden zijn meestal goud- of zilverkleurig, soms hebben enkelbanden ook veertjes aan zich.