Het merk woolrich

Woolrich is een Amerikaans merk dat al een lange tijd bestaat en sinds de start een betrouwbare reputatie heeft. Op de dag van vandaag kun je veel verschillende producten en kledingstukken van het merk woolrich aanschaffen. Zo kun je kiezen voor een gave woolrich sweater, een woolrich jas, of ga je toch liever voor bijvoorbeeld een t-shirt? Het merk zelf bestaat al een lange tijd en is in 1830 opgericht door de twee zakenmannen daneil mccormick en door john rich. Zij begonnen samen met het produceren van wollen dekens voro houthakkers in de omgeving en nadat dit een succes werd besloten zij een eigen fabriek te maken en kleding te maken. Zo is onder andere de woolrich sweater ontstaan en het grote succes dat deze op de dag van vandaag heeft.

Comfortabel

Als we gaan kijken naar de eigenschappen van de sweaters van woolrich en de positieve beoordelingen dan valt al snel op waarom de sweater zo populair is, en waarom hij zo goed scoort. Dit komt omdat de sweaters van het merk allemaal zijn gemaakt van een warme en comfortabele stof waardoor je de woolrich sweater gewoon niet meer uit wilt doen. Wel maakt het merk gebruik van verschillende soorten materialen om zo ook verschillende kledingstukken te kunnen maken. Kies bijvoorbeeld voor een lichtere woolrich sweater voor tijdens de wat warmere dagen. Tijdens de koude winterdagen is er natuurlijk niks beters dan lekker warm te kunnen blijven onder het genot van een dikke en warme woolrich sweater.

Hans Voortman

Wil jij een sweater van woolrich aanschaffen? Dan kun je dit doen via Hans Voortman. Op dit moment zijn er diverse sweaters beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een sweater waar het logo groter op staat, maar ook zijn er sweaters beschikbaar met een wat kleiner en bescheiden logo. Door te klikken op de afbeelding kun je meer informatie vinden van het materiaal waarvan de sweater is gemaakt en ook wat de pasvorm is.