Een portemonnee of kaarthouder kopen

Wanneer je denkt aan een portemonnee zal je de laatste tijd steeds sneller aan een Kaarthouder denken. De kaarthouders hebben de laatste jaren namelijk echt een sprint in hun populariteit gemaakt. De pasjeshouders zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat contant geld steeds minder wordt gebruikt. Er wordt steeds meer betaald met de pinpas of met een creditcard. Hier hebben de kaarthouders heel goed op ingespeeld. Want behalve dat deze pasjeshouders al je passen goed bij elkaar houden, beschermen ze je passen ook. Vooral omdat er nu ook gemakkelijk geld van je pinpas afgehaald kan worden zonder dat je het door hebt, is het belangrijk om je pinpas goed te beschermen. Hier kan een kaarthouder goed bij helpen. De meeste pasjeshouders hebben namelijk een systeem dat ervoor zorgt dat je pasjes niet geskimmed kunnen worden. Hierdoor zijn je pasjes altijd veilig in je kaarthouder. 

Een combinatie

Een ander voordeel van de nieuwe kaarthouder is dat ze vaak een compact voormaat hebben. Je kan ze hierdoor gemakkelijk meenemen in je zak. Ook zitten ze direct geordend, je schuift je pasjes gemakkelijk omhoog en ziet direct al je passen zitten. Vaak weet je na een tijdje die volgorde uit je hoofd en hoef je dus nooit te zoeken. Ook zijn er pasjeshouders met een leren hoesje eromheen. Dit is ideaal als je wel graag wat bonnetjes of briefgeld op zak wil hebben. Zo kan je de klassieke portemonnee eigenlijk combineren met een pasjeshouder. Je hebt dan het beste van beide werelden. 

Contant geld

Natuurlijk is ook nog steeds de klassieke Portemonnee mannen heel populair. Deze zien er vaak nog wat netter en klassieker uit. Wat ook heel goed past in de zakenwereld. De meeste mannen portemonnees zijn van leer gemaakt. Leer heeft een lange levensduur en veranderd ook mee door de tijd heen. Het leeft namelijk en dat geeft elke portemonnee zijn eigen karakter. Het voordeel van een mannen portemonnee is dat je hier nog wel contact geld in kan bewaren. Dit is ideaal als je hier nog wel eens op betaald. Vooral in het buitenland zijn ze in veel landen nog niet zo ver met het mobiele betalen als wij in Nederland. Er is veel keuze voor mannen portemonnees, allerlei verschillende kleuren leer en verschillende maten. Het beste is om er eentje uit te zoeken die je mooi vindt en waar al je spullen inpassen. Zowel bij de kaarthouder als bij een klassieke mannen portemonnee.